Refleksjon. Begeistring. Undring. Irritasjon.

Velkommen til Galleri Ask

I 25 år har Galleri Ask vært åpent for publikum som ønsker et møte med samtidskunst og samtidskunstnere. Galleriet holder til i Rådhuskvartalet, midt i det gamle og idylliske Åsgårdstrand, der kunstnere i årevis har skapt og levd både arbeidsomt og lidenskapelig. Med dette som utgangspunkt har vi et sterkt ønske om å ta vare på denne arven ved å formidle samtidskunst som reflekterer, stiller spørsmål, overrasker, beveger, inspirerer, ergrer og gleder.


I år kan du oppleve et mangfold av ulike kunstneriske uttrykk som tegning, maling, akryl, video, collager, skulptur, foto,
tekstil, grafikk og tekst. Vi er også begeistret over å presentere to utstillinger med to ektepar. Begge kunstnerparene er bosatt i Vestfold.


Årets kunstnere har ellers røtter fra Sør Afrika, Polen, Tyskland, Danmark og Norge.

Vi håper at du som besøkende skal ha en meningsfull opplevelse i møte med dette mangfoldet av ulike kunstneriske uttrykk som våre utstillinger representerer.

Måtte også møtet mellom deg som seer og årets kunstnere bli en opplevelse du kan ta med deg videre.

 

Velkommen til oss!

Isabelle Laurent
Horten kommune/Galleri Ask

Galleri Ask finner du også på Facebook

392553_414726191888432_1085285801_n.jpg

Er du kunstner og ønsker å stille ut dine arbeider eller har du noe på hjertet du gjerne vil fortelle oss. Send oss en mail og vil vil ta kontakt.

IMG_3519.JPG