Velkommen til ny sesong på Galleri Ask

Det er en glede å få ønske deg velkommen til Galleri Ask!  I 24år har dette lille galleri – med sin idylliske plassering i Rådhuskvartalet i Åsgårdstrand vært åpen for publikum som ønsker et møte med samtidskunst og samtidskunstnere. Galleri Ask er et kommunalt drevet galleri. Hvert år utlyser vi utstillingsplasser for perioden vår til høst. I 2018 har vi som vanlig et spennende utvalg av utstillinger. Alle kunstnerne har profesjonell bakgrunn og er håndplukket av en jury.

På Galleri Ask får du et direkte og aktuelt møte med samtidskunst. Vi ønsker å være en formidlingsarena for kunst samtidskunst  med et ønske om å trenge inn og løfte frem samtiden vi lever i og de utfordringen vi står overfor. Stille spørsmål. Undre og reflektere. Inspirere og begeistre.

Vi håper at du som besøkende skal ha en meningsfull opplevelse i møte med dette mangfoldet av ulike kunstneriske uttrykk som våre utstillinger representerer.

Måtte også møtet mellom deg som seer og årets kunstnere bli en opplevelse du kan ta med deg videre.

 

VELKOMMEN TIL VÅR 24. SESONG!
Isabelle Laurent
Horten kommune/Galleri Ask

Galleri Ask finner du også på Facebook

IMG_3519.JPG